CINTA NABI.

Hubungi Kami

Biasanya penghantaran dibuat (parcel dihantar ke kurier) dalam masa 24 jam (hari bekerja) selepas pembayaran diterima. Kami akan bekalkan setiap pelanggan dengan tracking no untuk disemak status penghantaran dengan pihak kurier.

Pada kebiasaannya, parcel akan diterima oleh pelanggan selepas 1 – 3 hari pesanan dibuat.

Ya, semua produk/buku di laman web ini berstatus ready stock. Dengan ini kami boleh menghantaran pesanan pelanggan dengan lebih pantas.

Klik Butang Beli Sekarang pada pilihan pakej -> Checkout -> Place Order -> Payment

Ketika proses CHECKOUT, pelanggan boleh memilih cara pembayaran yang sesuai dengan kesesuaian pelanggan. Terdapat 3 cara pembayaran iaitu melalui perbankan online (Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam dll.), kad kredit / kad debit serta bayaran ketika penghantaran dibuat (cash on delivery).

Anda akan mengetahui jumlah kos penghantaran di laman Checkout, berdasarkan senarai buku yang ingin dibeli. Setakat ini, semua pakej yang ditawarkan di CintaNabi.com.my menawarkan penghantaran PERCUMA.

Kami menggunakan senarai kurier seperti berikut:

  • PosLaju (preferred) – 1-3 hari
  • NinjaVan – 3-5 hari

Pelanggan boleh menghubungi kami samada secara emel di sabri@karyapis.com atau telefon 017-6733 432 untuk aduan berkaitan pesanan. Kami beroperasi 24/7, dan akan membalas pertanyaan anda secepat mungkin.

Buku rosak? Salah tajuk? Kuantiti tidak cukup? Rujuk di sini: https://cintanabi.com.my/refund_returns/

Buku yang dibeli dari CintaNabi.com.my biasanya akan sampai dalam keadaan yang sangat baik. Kami mengamalkan 4 langkah bungkusan untuk setiap penghantaran:

  1. Dibalut dengan ‘plastic wrap’
  2. Balutan ke-2 dengan ‘bubble wrap’
  3. Dimasukkan ke dalam kotak.
  4. Balutan akhir dengan sampul bungkusan pos

Namun sekiranya berlaku kejadian buku yang sampai ke tangan pembeli dalam keadaan yang tidak memuaskan, sila hubungi Karya PiS (emel, telefon, sms) untuk tujuan pemulangan buku yang tidak sempurna tadi dan Karya PiS akan menghantar buku baru kepada anda tanpa sebarang kos tambahan.

Cara menghubungi Karya PiS:

Tel : 017 6733 432 (Sabri)

Emel : sabri@karyapis.com

Selain mudah dan cepat, membeli di www.cintanabi.com.my akan membolehkan anda mendapat pelbagai diskaun istimewa daripada pihak Karya PiS.

Pertama sekali, sekiranya pelanggan tidak mendapat pesanan dalam masa jangkaan normal iaitu 3-5 hari bekerja, pelanggan disarankan untuk menghubungi pihak Karya PiS bagi memaklumkan perkara tersebut. Ini kerana kebiasaanya pihak POS LAJU tidak memaklumkan status penghantaran mana-mana pesanan kepada kami dan ianya mengambil masa yang lama untuk sesuatu bungkusan kembali ke pejabat kami sebagai barang yang tidak dituntut. Dalam kes ini, pihak Karya PiS tidak akan menanggung kos penghantaran kali kedua sekiranya barang yang dihantar kembali ke pejabat kami sebagai barang yang tidak dituntut (atau sebab-sebab lain yang disebabkan oleh kecuaian pelanggan).

Hubungi Kami

KARYA PiS SDN. BHD.   (1193107-U)

No. 31, Jalan Seri Pagi 1
Pusat Perniagaan Seri Pagi Sg Choh
48200 Serendah
Selangor, MALAYSIA

(Perniagaan kami dijalankan secara ONLINE sahaja. Jika ada urusan tertentu yang memerlukan untuk berjumpa, boleh adakan temu janji dengan nombor yang tertera di bawah)

Tel: 017 6733 432 (Sabri)

Emel: sabri@karyapis.com