Diskaun KHAS Awal Tahun 2023

Lebih 50,000 naskah sudah terjual!

Dah lafaz syahadah lepas baca buku ni...

Anak sulung umur 9 tahun "rembat" dulu nak baca sampai habis 😅

Antara fakta WAJIB diketahui semua yang mengaku cinta Rasulullah SAW:

Baginda Menangis

Sering kita dengar orang larang menangis ketika berlaku kematian, tapi nampaknya Baginda SAW pun menangis ketika kematian insan tercinta. (ms 133 - 135)

Hubungan dengan Sahabat

Rasulullah bersama Sahabat seperti seorang bapa bersama anaknya, sentiasa memikirkan kebajikan, kebahagiaan, kesedihan, berkongsi masalah.

Memuliakan Wanita

Baginda adalah orang yang paling baik hubunggannya dengan isteri. Bukti Islam dan Nabi SAW sangat memuliakan wanita. Suami WAJIB kena baca bab ni. Isteri elok benar beli dan hadiah buku ni pada suami.

Hormat Kanak-kanak

Ramai Sahabat Nabi yang muda terkenang saat manis bersama Baginda sehingga akhir hayat. Manis! Ye sangat manis!

Apa kata pembaca?

3 buku SANGAT penting untuk dibaca...

Judul: Muhammad SAW: Insan Paling Sempurna Pernah Dilahirkan
Penulis:
 Dr. Kamilin Jamilin
Muka Surat: 223m/s

Judul: Ummahat Al-Mu’minin: Mengenali Para Isteri Rasulullah ﷺ
Penulis: Prof. Madya Dr. Muhamad Rozaimi bin Ramle
Muka Surat: 204 m/s

Judul: Ciri-ciri Pencinta Nabi
Penulis: Dr. Fadhl Ilahi Zahir
Muka Surat: 110 m/s

BONUS untuk Pencinta Nabi

Saiz Font mesra pembaca

Menggunakan font saiz 12. dan spacing yang sesuai dan mesra pembaca muda mahupun tua.

Mudah dibawa ke mana-mana

Buku saiz half-letter, dan mudah diusung ke mana sahaja, dalam kenderaan, dalam kapal terbang, dalam keretapi.

Bahasa Melayu

Penulisan menggunakan bahasa Melayu moden, mudah faham dan mudah hayati, sesuai dengan setiap golongan masyarakat.

Sekali baca, nak ulang lagi

Ada yang sampai mengulang 5-6 kali sebab tak puas nak kenal Nabi kita, Muhammad SAW.

Jangan pernah jemu ulang baca tentang Nabi SAW...

Penulis merupakan barisan pakar dalam bidang hadis

Dr. Kamilin Jamilin

- Ahli Majlis Fatwa Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur & Perlis
- Bekas Pensyarah Kanan, Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM)
- Pengasas & Penasihat, Akademi Al Khayr dan Home Tahfiz DKJ
- Pakar dalam bidang hadis, PhD di USIM
- Ustaz jemputan di saluran ASTRO, TV3, TV1, TV AL HIJRAH

Prof. Madya Dr. Rozaimi Ramle

- Ahli Majlis Fatwa Perlis
- Ketua Jabatan di Jabatan Pengajian Islam, Fakulti Sains Kemanusiaan, Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)
- Pakar dalam bidang hadis, PhD di University of Jordan.
- Ustaz jemputan di saluran ASTRO, TV3

Dr. Fadhl Ilahi Zahir

- Pensyarah di Fakulti Dakwah, Jam'iyah Al-Imam, Riyadh
- Menamatkan PhD di Jam'iyah Al-Imam Muhammad ibn Su'ud, Riyadh

Untuk mereka yang betul-betul nak kenal & nak ikut Nabi Muhammad SAW...

Anda sangat beruntung, mudah-mudahan Allah kumpulkan anda bersama orang yang anda cintai di akhirat nanti, langkah pertama anda membaca buku ini membantu anda step-by-step macam mana nak praktikkan cara hidup Nabi dalam kehidupan seharian kita.

Istimewa untuk anda hari ni, KARYA PIS nak bagi pembeli pakej B FREE GIFT buku dan kurma ajwa Madinah bernilai RM100 hari ini,

29 January 2023

FreeGift2

Pakej A (1 set)
RM116 RM80

Pakej B (2 set) + FREE Kurma Ajwa Madinah
RM322 RM220

Pakej C (Kombo Cinta Nabi & Kombo Ibu Ayah)
RM230 RM180

Testimoni Pembaca

KARYA PIS SDN. BHD. (1193107-U)
No. 31, Jalan Seri Pagi 1, Pusat Perniagaan Seri Pagi Sg. Choh, 48200 Serendah, Selangor
Tel: 03-60920786 | 017-6733432
E-mel: sabri@karyapis.com

LogoPiS-400x200